Vrienden Van Vonk Pasta Traiteur

Hallo!

De vrienden van Vonk zijn een groepje van oud-leiding en ouders die een warm hart hebben voor de chiro. Elk jaar proberen we enkele activiteiten te organiseren om onze Chiro financieel te steunen bij hun toekomstproject, een uitbreiding van infrastructuur. De plannen voor deze uitbreiding zijn vandaag nog niet concreet, de enige zekerheid is dat voor dit project heel wat geld zal nodig zijn.

Daarom organiseren wij ook dit jaar een pastaslag ten voordele van Chiro Vonk.

Wij zullen voor jou heerlijke pasta bereiden in handige meeneemdoosjes per persoon. Je kan deze thuis, op het werk of waar je maar wil opwarmen en consumeren. Alles is supervers dus invriezen is ook nog mogelijk!

Onze keuzes:

  • Pasta Bolognaise
  • Pasta Vegetarisch (rode saus)

De pasta’s zijn verkrijgbaar voor de prijs van 10 euro per portie! 

De bestellingen kunnen opgehaald worden in de chiro (Meuletiende) op zondag 30 april 2023 tussen 13u30 en 14u15.

Ook dit jaar leveren wij voor € 2 extra per bestelling aan huis. Tenminste, als je in Turnhout, Oud-Turnhout, Vosselaar, Gierle, Beerse of Merksplas woont.

Bestellen kan via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScWVqXHxEL2wtKpjgwg1N5jq6KN12XT-GgdcQQ5yqaYPkXpqw/viewform . Jouw bestelling moet ten laatste geplaatst zijn op 24 april 2023.

Na bestelling mag je de betaling zelf overmaken, je zal géén betaaluitnodiging meer ontvangen. Het rekeningnummer is BE30 7360 7311 3311. Je inschrijving is pas voltooid als het bedrag op de rekening staat. 

Bestellen maar!

Smakelijke groetjes,

 

De VVV