Vrienden Van Vonk

Beste chirovriend en -vriendin,

Door het stijgend ledenaantal worden de huidige lokalen van Chiro VONK stilaan wat krap en dringt een uitbreiding van de infrastructuur zich op. Vandaag is het nog niet concreet of het een uitbreiding, verbouwing of nieuwbouw wordt. De enige zekerheid is dat voor dit toekomstproject heel wat geld nodig is.

Daarom werd  in september 2016  “VRIENDEN VAN VONK” boven de doopvont gehouden.

VRIENDEN VAN VONK bestaat enerzijds uit een kerngroep die activiteiten organiseert om onze chiro financieel te steunen bij hun toekomstproject.

Anderzijds wil VRIENDEN VAN VONK een brede “community” van mensen zijn die Chiro VONK een warm hart toedraagt en wil steunen in hun toekomstplannen door eenvoudigweg lid te worden van VVV.

Voor de prijs van €10 krijg je een officiële VVV-lidkaart die je bij elke activiteit recht geeft op een voordeel (niet vergeten mee te brengen!).

De VVV-leden zullen ook rechtstreeks op de hoogte gehouden worden van de activiteiten en het toekomstproject.

Aarzel niet,.. registreer je en word lid van de  warmste community ever ! Via een mailtje naar vriendenvanvonk@gmail.com !

Voorts hopen we jullie ook te mogen ontmoeten op een van onze activiteiten, of … beter nog,… te mogen rekenen op jullie helpende handen.

 

Het VVV-comité