• De Sint komt langs op zondag 3 december!

  Zondag 3 december ontvangen we hoog bezoek! De Sint komt dan naar Chiro Vonk. Vergeet zeker niet je sportschoenen mee te nemen, want we gaan naar de turnzaal van het SPT. Hopelijk ben jij ook van de partij! Tot zondag!!

 • Geen Chiro 01/10/2023

  Beste ouders en leden,
  Omdat de leidingsploeg dit weekend op planningsweekend vertrekt om een fantastisch jaar in te plannen. Zal de gewone Chirowerking DEZE zondag (1/10) niet doorgaan.
  Veel Chirogroetjes,
  De leidingsploeg

 • Zondag 01/10/2023 geen chiro

  Zondag 1 oktober 2023 zal het geen chiro zijn omdat de leiding op weekend is. De eerst volgende chiro-zondag zal dus 8 oktober zijn.

 • Inschrijven nieuw chirojaar

  De inschrijvingen voor ons nieuwe chirojaar zijn open. Via volgende link kan u uw kind(eren) snel en gemakkelijk inschrijven.
  https://inschrijven.chirovonk.be/
  of onderaan op deze site via de snelkoppeling naar stamhoofd.

 • Startdrink 2023-24

  Onze jaarlijkse startdrink staat weer voor de deur. Zondag 24/09/2023 is iedereen welkom vanaf 16.00u.
  Eten en drinken zijn verkrijgbaar tegen democratische prijzen. Activiteiten voor de kinderen zijn ook aanwezig. Ook is het mogelijk hulp te vragen bij het inschrijven van uw kind(eren) moest u hierbij problemen ervaren.
  Hopelijk tot zondag

 • zondag 2/07 geen Chiro

  Beste ouders,

  Even een herinnering dat het deze zondag (2/07) geen Chiro is. De laatste zondag van het jaar zal doorgaan op 9/07. Daarna zullen we elkaar terugzien voor het hoogtepunt van het jaar: Chirokamp 2023! Wij hebben er alvast ongelooflijk veel zin in. Indien er nog vragen zijn i.v.m. het kamp, mag je die altijd stellen aan de leiding van je afdeling of de groepsleiding.

  Groetjes

  De leidingsploeg

 • Kampinfoboekje

  Dag lieve ouders
  Gisteren was het kampinfomoment. Kon je niet aanwezig zijn of wil je graag nog eens het kampboekje doorlezen, kan dat via onderstaand document. Ook de inschrijvingen voor kamp zijn geopend!🥳 Inschrijven is de boodschap! Bij de inschrijvingen zal er gevraagd worden naar een betaling. We zijn er ons van bewust dat dit niet voor iedereen even gemakkelijk is. Voor andere opties kan je altijd een mailtje sturen naar financien@chirovonk.be of onze VB’s :) De deadline om in te schrijven is 15 juni!

 • Kalender: 7/5 (geen Chiro), 14/5 (Daguitstap Ri, Sp, Ra), 21/5 (Sportdag Ti, Ke, As + Kampinfomoment)

  Beste ouders
  Hier volgt belangrijke informatie omtrent de volgende 3 zondagen.

  7/5: Geen Chiro

  14/5: Daguitstap Ribbels, Speelclub, Rakwi’s
  Info:
  Beste ouders,

  Het is binnenkort weer zo ver we gaan op daguitstap. Dit jaar gaan we naar de Lilse bergen. De Chiro begint die dag dan ook een beetje vroeger. We verwachten de kindjes om half 10 aan de Lilse bergen.

  Wat moet je meenemen:

  • Een handdoek
  • Een lunchpakketje voor tijdens de middag
  • Een rugzakje voor je spullen
  • Zwemkledij
  • 5 euro cash (bank contact kan ook maar liever cash 😊)
  • Vooral een goed humeur

  Voor het vervoer kunnen jullie misschien onderling afspreken zodat niet elke ouder heen en terug hoeft te rijden.

  Onze mega toffe dag eindigt om half 6 en dan kunnen de kindjes worden opgehaald aan de Lilse bergen.

  Inschrijven kan via deze link. (ten laatste 10/05)

  https://forms.gle/G3nzaeb9JEM2Wsvn6


  Extra: Voor de oudste groepen (Ti, Ke, As) is het een normale Chiro-zondag die start om 14u!

  21/5: Sportdag Tito’s, Keti’s, Aspi’s
  Info:
  De 3 oudste groepen worden om 14u op de Chiro verwacht met sportschoenen voor een geweldige activiteit in de sporthal van het SPT.
  Extra: Voor de jongste leden (Ri, Sp, Ra) is het een normale Chiro-zondag die start om 14u!

  21/5: Kampinfomoment
  Info:
  Om 18u10 (na de Chiro) organiseert de leiding een moment waarop jullie als ouders alle nodige informatie zullen krijgen over het kamp. Zo zal je erachter komen waar het kamp doorgaat, hoe laat en waar iedereen verwacht wordt, wat je zeker niet mag vergeten mee te nemen, wat de voorwacht voor de Keti’s en Aspi’s juist inhoudt… Er zal achteraf ook wat tijd voorzien worden voor alle onbeantwoorde vragen.
  Al deze informatie zal achteraf ook in de vorm van een kampinfoboekje met jullie gedeeld worden. Je bent zeker niet verplicht om aanwezig te zijn, maar voor ouders waarvan de kinderen voor het eerst mee op kamp gaan, kunnen we het wel sterk aanbevelen.
  Indien u graag wenst deel te nemen, mag u bij het ophalen van uw kinderen aan de poort wachten waarna de leiding u zal begeleiden naar het juiste lokaal.

 • Vrienden Van Vonk Pasta Traiteur

  Hallo!

  De vrienden van Vonk zijn een groepje van oud-leiding en ouders die een warm hart hebben voor de chiro. Elk jaar proberen we enkele activiteiten te organiseren om onze Chiro financieel te steunen bij hun toekomstproject, een uitbreiding van infrastructuur. De plannen voor deze uitbreiding zijn vandaag nog niet concreet, de enige zekerheid is dat voor dit project heel wat geld zal nodig zijn.

  Daarom organiseren wij ook dit jaar een pastaslag ten voordele van Chiro Vonk.

  Wij zullen voor jou heerlijke pasta bereiden in handige meeneemdoosjes per persoon. Je kan deze thuis, op het werk of waar je maar wil opwarmen en consumeren. Alles is supervers dus invriezen is ook nog mogelijk!

  Onze keuzes:

  • Pasta Bolognaise
  • Pasta Vegetarisch (rode saus)

  De pasta’s zijn verkrijgbaar voor de prijs van 10 euro per portie! 

  De bestellingen kunnen opgehaald worden in de chiro (Meuletiende) op zondag 30 april 2023 tussen 13u30 en 14u15.

  Ook dit jaar leveren wij voor € 2 extra per bestelling aan huis. Tenminste, als je in Turnhout, Oud-Turnhout, Vosselaar, Gierle, Beerse of Merksplas woont.

  Bestellen kan via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScWVqXHxEL2wtKpjgwg1N5jq6KN12XT-GgdcQQ5yqaYPkXpqw/viewform . Jouw bestelling moet ten laatste geplaatst zijn op 24 april 2023.

  Na bestelling mag je de betaling zelf overmaken, je zal géén betaaluitnodiging meer ontvangen. Het rekeningnummer is BE30 7360 7311 3311. Je inschrijving is pas voltooid als het bedrag op de rekening staat. 

  Bestellen maar!

  Smakelijke groetjes,

   

  De VVV

   

 • Ontbijtmanden: laatste dag om te bestellen