VVV Pastaslag

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Door het stijgend ledenaantal worden de huidige lokalen van Chiro Vonk stilaan wat krap en dringt een uitbreiding van de infrastructuur zich op. Wij, de Vrienden Van Vonk zullen de Chiro helpen om hiervoor de nodige gelden in te zamelen.

Daarom stellen wij u voor:

De Vrienden Van Vonk pasta traiteur

Wij zullen voor u heerlijke pasta’s bereiden die u kunt afhalen in handige meeneemdoosjes per persoon. U kunt deze thuis, op uw werk of waar u maar wil opwarmen en consumeren.

Omwille van Corona, en omdat we nog niet weten met hoeveel we in de keuken mogen staan, kiezen we er dit jaar voor om enkel de spaghetti bolognaise te bereiden. En uiteraard ook een vegetarische variant.

De pasta’s zijn verkrijgbaar voor de prijs van 9 euro per persoon.

De bestellingen kunnen opgehaald worden op zondag 21 maart tussen 13u30 en 14u30 in de Chirolokalen, Meuletiende 8, in Turnhout. Hoe dit Corona-proof zal verlopen, laten wij u enkele dagen vooraf via mail weten.

Dit jaar leveren wij voor € 2 extra per bestelling aan huis. Tenminste, indien u in Turnhout, Oud-Turnhout, Vosselaar, Gierle, Beerse of Merksplas woont.

Bestellen gaat heel eenvoudig via onderstaand bestelformulier. Het rekeningnummer is BE30 7360 7311 3311.

Uw inschrijving is pas voltooid als het bedrag op de rekening staat. Bovendien moet de bestelling ten laatste geplaatst zijn op 14 maart 2021.

De Vrienden Van Vonk danken u!


    Pasta Bolognaise    : (x €9)

    Vegetarische Pasta : (x €9)

    Indien thuis geleverd :