UiTPAS Turnhout

30 sep

Beste ouders,

Elk jaar kent Turnhout een UiTPAS toe aan vele inwoners die hiervoor aanvragen deden. Ook op onze Chiro kan je aan de slag gaan met de UiTPAS!

Een UiTPAS bestaat in twee versies:
* Iedereen kan een UiTPAS spaarkaart kopen voor een éénmalige bijdrage van 5€. Eenmaal gekocht, blijft de pas altijd geldig. Met deze UiTPAS kun je puntjes sparen en inwisselen bij partners in alle UiTPASregio’s. Met deze versie krijg je géén korting bij UiTPASactiviteiten, je kan enkel punten sparen.
* Inwoners van een UiTPASgemeente die recht hebben op verhoogde tegemoetkoming bij het ziekenfonds, kunnen gratis een UiTPAS spaar- en kortingskaart krijgen, ook “UiTPAS met kansentarief” genoemd. Behalve puntjes sparen, krijg je met deze UiTPAS ook korting bij partners in de eigen regio.
Voor UiTPAS Kempen is de UiTPAS met kansentarief momenteel enkel voor inwoners van Beerse, Oud-Turnhout, Ravels, Turnhout en Vosselaar.

Concreet houdt dit dus in dat je met een UiTPAS met kansentarief recht hebt op een terugbetaling van het lidgeld en de kampinschrijving van Chiro Vonk. Zo willen we het voor iedereen mogelijk maken om zijn/haar kinderen naar de Chiro te laten komen. Met een UiTPAS spaarkaart kan je punten sparen en later inwisselen.

Hierbij zou ik dus graag willen vragen wie van jullie interesse heeft in het aanvragen van een UiTPAS. Je kan dit laten weten door een mailtje te sturen naar cato@chirovonk.be en dat het liefst vóór 31/10.
Heeft u al een UiTPAS en wilt u hier opnieuw gebruik van maken? Dan mag u altijd een scan van uw kaart doorsturen!

Alvast bedankt!

Vele groetjes,
Cato Malfait

Comments are closed.