Inschrijvingstool kamp

10 mei

Beste Chiro-fanaten

 

Het wordt alweer wat warmer! Dit betekent dat het kamp dichterbij komt. Daarom willen we jullie via deze weg onze inschrijvingstool voor het Chirokamp van 2021 presenteren. We zouden jullie willen vragen om uw kind voor 23 juni 2021 in te schrijven.

Ook dit jaar worden de leden weer ingedeeld in verschillende bubbels. Als alles volgens plan verloopt, mogen we op kamp vertrekken in bubbels van maximum 100 personen. Om die bubbels zorgvuldig samen te stellen, zetten we de inschrijvingsdeadline op 23 juni 2021. Dit betekent dat de inschrijvingen worden stopgezet na 23 juni.

Wanneer de leidingsploeg extra informatie krijgt over de corona-maatregelen op kamp, organiseren we een gepast infomoment. Ondertussen kan je al wel veel informatie terug vinden in het kampinfoboekje!

Veel Chiro-groetjes
De leidingsploeg

 

Voornaam van het kind:

Achternaam van het kind:

Afdeling:

Allergieën:

Vegetariër, veganist of halal?:
VegetariërVeganistHalal

E-mailadres van de ouders:

Telefoonnummer van de ouders:

Wil je het kamp graag in drie schijven betalen? Vink dan het vakje hieronder aan. Als je niets aanvinkt, verwachten we de betaling in één keer.
In schijven betalen

Comments are closed.