Chirozondagen in code oranje

11 okt

Beste leden, ouders en Chirofanaten,

Als gevolg van de nieuwe verstrengde maatregelen zijn ook wij genoodzaakt om bepaalde zaken in verband met de zondagen aan te passen. We starten onze Chirowerking nu in code oranje.

Wat houdt dit juist in?

We splitsen de verschillende groepen zodat we bij slecht weer voldoende plaats hebben om binnen te kunnen zitten. Voor de afdelingen +12 die met meer dan 20 zijn voorzien we een overdekt speelterrein. We raden wel aan om elke zondag een regenjas mee te nemen en eventueel aangepast schoeisel. Het kan altijd gebeuren dat we toch eens buiten blijven bij slecht weer.

De oudste groepen kunnen als gevolg van de nieuwe maatregelen ook niet langer op de Chiro blijven eten.

Alle leden vanaf de Tito’s zijn verplicht om een MONDMASKER mee te nemen! (Bij slecht weer neem je er best twee mee) Dit zetten ze op bij aankomst en vertrek.

Ook van de ouders verwachten we dat ze een mondmasker opzetten bij het brengen en ophalen van hun kinderen. Het is verder ook niet de bedoeling om lang te blijven plakken op de Chiro. We vragen om zo snel mogelijk door te gaan. Mede dankzij jullie kunnen we de zondagen veilig laten verlopen!

Wij hebben er alvast nog heel veel zin in!

Groetjes,
De leidingsploeg

Comments are closed.