Updated omtrent het Corona virus en de Chiro activiteiten

20 mrt

Liefste Chiro vrienden,

Hier een update omtrent het Corona virus en de Chiro activiteiten.

Jammer genoeg zullen alle vakantiekampen en andere jeugdactiviteiten tot en met 19 april (het einde van de paasvakantie) afgelast of uitgesteld moeten worden om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Wat houdt dit in?
Dit geldt dus voor alle Chirozondagen, activiteiten, weekends, evenementen en cursussen. Dit is géén vrijblijvend advies, maar de strikte richtlijnen die we allemaal na moeten leven voor onze eigen gezondheid en die van anderen.

Wat met activiteiten/evenementen op onze Chiro?
Omtrent onze eigen Chiro activiteiten (of deze afgelast of verplaats zullen worden) houden we jullie zeker en vast op de hoogte. Kijk dus regelmatig op onze site of op de Facebook-pagina.

Wat met Chiro activiteiten vanuit Het gewest of vanuit Chiro nationaal?
Ook deze zullen niet doorgaan tot en met 19 April. Heb je, je al ingeschreven? Houd dan zeker het evenement zelf goed in de gaten of stuur je leiding voor het inlossen van je vragen.

Wat na 19 April?
Momenteel hebben we daar nog geen zicht op. Voorlopig lijken alle activiteiten na 19 april gewoon te kunnen doorgaan. We zullen de situatie op de voet moeten blijven opvolgen. Het valt op dit ogenblik niet uit te sluiten dat de huidige maatregelen ook dan nog zullen gelden.

Vriendelijke groet en hopelijk tot 26 april!
De leidingsploeg

Comments are closed.